Obertura del 50è Aniversari

18 de gener de 2015

 

El passat dia 18 vam celebrar a la Plaça de la Vila l'acte d'obertura del 50è aniversari de l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona de la Salut, el Cau.

El passat dia 18 vam celebrar a la Plaça de la Vila l'acte d'obertura del 50è aniversari de l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona de la Salut, el Cau.

A l'acte, hi van intervenir representacions de diversos àmbits, com ara els comissaris de la demarcació, membres de la taula executiva de Minyons Escoltes de Catalunya (MEG) i l'alcalde i la primera tinent d'alcalde, que van voler felicitar al Cau pels 50 anys d'educació i transformació a Sant Feliu.

Seguidament, va arribar l'hora de l'emoció, amb la intervenció de tres representants de diferents generacions que han passat per l'Agrupament: la Maria Fanés, en Bernat Casanovas i l'Aida Artiz. Les seves paraules no ens van deixar indiferents... pur amor al Cau!

La Rosa Garcia ens va fer recordar a tots els durs inicis del Cau, en plena dictadura, i va donar lloc a un sentit homenatge dels fundadors de l'Agrupament, que van rebre el fulard especial del 50è amb una inscripció en honor a la gran feina feta, de mans dels nens i nenes actuals del Cau.

I com a cloenda d'aquest magnífic acte, la comissió de música del 50è representada per l'Aida Moya i la Caterina Romagosa ens va ensenyar en exclusiva la cançó del Cau, composada pels infants i joves de l'agrupament amb l'ajuda del Nil Moliner, espectacular!

A més, el Bote i l'Anna Royo, que van fer de presentadors de l'acte, ens van explicar mes per mes el calendari d'activitats d'aquest any 2015, que està ben farcit i on esperem veure'us a tots i totes!

Us adjuntem l'àlbum de fotos de tota l'activitat, només heu de clicar a la imatge de la càmera del Cau!

Please login to comment
  • Sense comentaris